TEKNOFEST Yarışması - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    19 Eyl 2019 Perşembe
TEKNOFEST Yarışması

Meslek Yüksekokulunda ders vermekte olan Öğr. Gör. Gizem AKDAĞ Hocamız TEKNOFEST yarışmasına ADAY Programı ikinci sınıf öğrencileri ile  “SANAL AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ – SAFE” oyunu projesi ile katılmıştır. “İnsanlık Yararına Teknolojiler – Afet Yönetimi” alanında başvuruda bulunan ekibimiz, ilk etapta ön elemeyi geçmeye hak kazanmıştır. Proje Ön Değerlendirme Raporunun sunulmasından sonra Proje Detay Raporunun hazırlanması ile 3 aşamalı eleme sürecini geçen takımınız 500 başvuru arasından finale çıkmaya hak kazanmıştır.

17-22 Eylül tarihleri arasında devam etmekte olan festivalde okulumuzu temsilen yer alan ekibimiz, projeyi tanıtmak ve jüri üyelerine sunmak üzere standımızda yerlerini almıştır. Perşembe günü açıklanacak olan sonuçlardan sonra Cuma günü gerçekleştirilecek olan ödül törenini heyecanla bekliyoruz.

image001

AFAD Başkanı Sayın Dr. Mehmet GÜLLÜOĞLU standımızı ziyarette bulundu ve proje hakkında bilgi aldı.

image002

İstanbul İl AFAD Müdürü Sayın İbrahim TARI standımızı ziyaret ederek proje ekibini makamına davette bulundu.

image003

Sakarya İl AFAD Müdürü Sayın Hüseyin KAŞGAR standımızı ziyaret ederek, proje hakkında detaylı bilgi almıştır.

image004