Patoloji Laboratuvar Teknikleri Öğrencileri Profesyoneller İle Buluşuyor I - Biruni Üniversitesi

Patoloji Laboratuvar Teknikleri Öğrencileri Profesyoneller İle Buluşuyor I

26 Şub 2024 Pazartesi
Patoloji Laboratuvar Teknikleri Öğrencileri Profesyoneller İle Buluşuyor I

Makroskopi Eğitim Serisi- 1
    Patoloji Laboratuvar Teknikleri Bölümü 2. Sınıf öğrencileri, alanında uzman sağlık profesyonellerinden gözleme dayalı eğitim yöntemi ile branş konularında farkındalık kazanıyor. Patoloji Laboratuvar Teknikleri Program Başkanı Öğr. Gör. Yeşim ATEŞ’in önderliğinde  ilkini başlattığımız “Profesyonellerle Buluşma” etkinlikleri belirli dönemlerde devam edecek.
    Bu hafta okulumuzda ağırladığımız ilk misafirimiz, alanında deneyimli Patoloji Teknikeri Sayın Emrah UÇA, öğrencilerimize kolon, uterus ve  mide gibi organlarda diseksiyon tekniklerini uygulamalı anlattı. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.