Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi - Biruni Üniversitesi

Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi

19 Kas 2020 Perşembe
Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Fatma Çelik ve  Meslek Yüksekokulumuzun 44 programındaki eğitim-öğretim gören öğrenci temsillerinin katılımları ile 11.11.2020 tarihinde, üniverstemizin Reyhan Konferans Salonu’nda Covid-19 tedbirleri alınarak, sosyal mesafeye uygun bir şekilde ‘Temsilciler Kurul Toplantısı’ gerçekleştirildi. Toplantıda öncelikle öğrencilere, Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari yapının ve tanıtıldı. Ardından Meslek Yüksekokulu’ nun hiyerarşik düzeni (bölüm/program başkanlıkları/danışmanlıklar) hakkında bilgi verildi.  Toplantı gündeminde ayrıca temsilcilerin sorumlulukları,  Meslek Yüksekokulu öğrenci el kitabı /web sayfası/yönerge ve yönetmelikler, Online Bir’Aradayız toplantısının planı,  Sınav Yüzdeleri Sınav haftaları, AFAD gönüllüleri Covid-19 elçilikleri konu başlıkları ele alındı. Öğrenci temsilcilerinin dilek ve temennilerini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.