3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü - Biruni Üniversitesi

3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü

03 Mar 2022 Perşembe
3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü

3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü kapsamında Biruni Üniversitesi Odyometri Bölümü olarak etkinlik standını Öğ. Gör. Senem Erdur Uzut rehberliğinde kurduk. Amacımız işitme sağlığı ve işitme engelli bireylerin yaşadıkları zorluklar konusunda farkındalık yaratmaktir. Sosyal bir sorumluluk projesi olarak da “işitme ve kulak sağlığını korumak için nelere dikkat etmeliyiz, nasıl işitiriz, işitme sağlığını korumak için neler yapmalıyız, işitemezsek ne gibi problemlerle karşilaşiriz” gibi sorularin cevabini standımıza uğrayanlarla paylaştık. Standımıza uğrayan misafirlerimizle küçük bir çekiliş etkinliği ile bilgilerini pekiştirmeyi amaçlayarak bir kitap hediye ettik. Hem farkındalık açısından hem de bölümümüzü tanıtmak için verimli bir etkinlik gerçekleştirdik.