MYO'da Yaz Okulu dersi alacak öğrencilerin dikkatine Yeni - Biruni Üniversitesi

MYO'da Yaz Okulu dersi alacak öğrencilerin dikkatine Yeni

Tarih : 26 Haz 2020 Cuma
MYO'da Yaz Okulu dersi alacak öğrencilerin dikkatine Yeni

1-     Yaz okulunda başvuru yapılan tüm dersler açılacak ve dersler online olarak yapılacaktır.

2-     Tüm öğrencilerimizin daha önce almış ve kalmış (FF ve FD) olduğu dersler için mali işler ile görüşmeleri gerektiğinden dolayı, kayıtları okula gelip danışmanlarının yönlendirmesi ile yapmaları gerekmektedir.

3-     Yatay geçiş ile okulumuza gelen öğrencilerimizin henüz alamadıkları ancak almaları gereken dersler için mali işler ile görüşmeleri gerekmediğinden dolayı, okulumuza gelmelerine gerek yoktur. Öğrencilerimizin danışmanları ile manuel ders seçim formunu doldurmaları ve imzaladıkları ders seçim belgesini taratarak e-posta yolu ile danışmanlarına 09.07.2020 tarihi mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir. Danışmanları imzalı manuel ders seçim formlarını sekreterliğimize ileteceklerdir.