Öğr. Gör. Binnaz TAKKASIZ ”Mrg Görüntülemeye Bağlı Stres Kaynakları ”Poster Bidirileri 1. ‘lik Ödülü Aldı - Biruni Üniversitesi

09 Nis 2018 Pazartesi

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Derneği tarafından 4-8 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya ‘da gerçekleştirilen 1. Ulusal Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Eğitim Kongresine Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programı öğrencileri hocaları Öğr Gör Binnaz TAKKASIZ ile birlikte katılarak ”Mrg Görüntülemeye bağlı  stres kaynakları ”isimli poster bidirileri ile 1. ‘lik ödülü almıştır.

[Best_Wordpress_Gallery id=”19″ gal_title=”20180409odul”]