Eğiticinin Eğitimi Kursu

• Post by:
  • 6 Şubat 2020
  • Comments off

3-4-5 Şubat 2020 tarihlerinde Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu işbirliği ve Eğitim Fakültesi desteğiyle Sağlık Profesyonelleri için Eğitici Eğitimi Kursu gerçekleştirilmiştir.

Kurs programı A Grubu Dr. Öğr. Üyesi Enver ÇIRACI, B Grubu Dr. Öğr Üyesi İlkay YILDIRIM ve C Grubu Dr. Öğr. Üyesi Onur ESEN’ in oturum başkanlıklarında yürütülmüştür. Kurs katılımcılarına ‘’İnteraktif Eğitim Yöntemleri’’ (Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER ve Doç. Dr. Zeynep HOŞBAY), ‘’Görsel ve İşitsel Araçların Doğru Kullanımı’’ (Dr. Öğr. Üyesi Didem ELİTEZ), ‘’Eğitim Programları Geliştirme’’ (Dr. Öğr. Üyesi Tümay AYDOĞAN), ‘’Ölçme ve Değerlendirme’’ (Doç. Dr. Lütfü ILGAR), ‘’Liderlik-Koçluk-Mentörlük’’ (Prof. Dr. Hülya KAYIHAN), ‘’Öğrenme Alanlarının Sınıflandırılması ve Öğrenme Kuramları’’ (Doç. Dr. Ebru KUŞÇU) ve ‘’Etkili İletişim ve Beden Dili’’ (Doç. Dr. Fatma Evren DAŞDAĞ) uygulamalı eğitimler verilmiştir.

Categories: Etkinlik Diğer